El Margalló és un partit que vol treballar per Sitges, sense oblidar els seus orígens a Les Botigues i Garraf. És l’impuls que els barris de Sitges necessiten, l’impuls dels projectes de futur, un partit amb noves il·lusions i compromisos amb el nostre poble.

Volem donar un nou impuls a Sitges i que totes les persones que viuen al municipi se sentin representades; des de les Botigues i Garraf fins a Quint Mar, passant per tots els altres barris perifèrics de Sitges.

Som moltes les persones que pensem que la inversió que s’executa als nostres barris no s’ajusta als impostos que paguem i, en molts casos, suposa un greuge comparatiu inexplicable. Volem que Sitges recuperi el prestigi internacional que va tenir i l’orgull de pertinença de la població. Són moltes les possibilitats que tenim, però, siguem realistes, estan paralitzades per un govern conformista, ineficaç i poc imaginatiu.

Sitges es va construir des de l’ambició, la imaginació, no des de la paràlisi i la mediocritat actuals. Conec de primera mà els problemes i les dificultats que tenim al nostre barri i en altres de perifèrics, i per això vull representar-vos.

Arrosseguem un dèficit històric d’inversió en tota mena d’equipaments i de gestió d’espais públics que em comprometo a solucionar. De tots els serveis que gestiona l’Ajuntament de Sitges, com seguretat, policia, centres de salut, educatius i altres, no n’hi ha cap amb presència a les Botigues.

La millora de la qualitat de vida dels veïns de tots els barris de Sitges, la promoció econòmica, social i cultural, juntament amb els projectes estratègics de futur, seran el nostre objectiu, sota el paraigua de la transparència, la inclusió i la sostenibilitat. Defensaré els nostres interessos mitjançant l’execució dels compromisos adquirits i reflectits al Pla d’Acció Municipal 2019/2023 que l’Alcaldia no ha complert, i de tots aquells projectes que necessita Sitges i que queden plasmats al nostre programa, que t’animo que llegeixis.

Units per Sitges serem més forts per aconseguir millorar la qualitat de vida. Units per Sitges impulsarem amb més força la prosperitat socioeconòmica i cultural del nostre municipi. Units podrem posar en marxa els projectes estratègics de futur que Sitges necessita.

Elena Alonso
Cabeza de lista de El Margalló